2017 Online YDS kursu

Notlar:

Sanal sınıfımız, orta düzey İngilizce bilgisine sahip bütün YDS adaylarına açıktır. (Düzeyleri hakkında bilgi edinmek isteyen adaylar, sitemizde verilen Gramer Çalışmaları / Gramer Çalışmaları 1 / Düzey Belirleme Sınavı 1’i yapıp sonucu bize bildirebilirler.) Programla ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için, bize çağrı bırakabilir ya da mail gönderebilirsiniz.

a) Bize çağrı bırakabileceğiniz telefon numaralarımız aşağıdadır.

0543 351 51 51 (Vodafone)
(Lütfen çağrı bırakınız.
Çağrılar öğleden sonra cevaplandırılmaktadır.)

0506 391 91 91 (Avea)
(Lütfen çağrı bırakınız.
Çağrılar öğleden sonra cevaplandırılmaktadır.)

0532 717 84 32 (Turkcell)
(Lütfen çağrı bırakınız.
Çağrılar öğleden sonra cevaplandırılmaktadır.)

Önemli not: Lütfen ankesörlü telefon ve santral numaralarından çağrı bırakmayınız.

b) Bize mail yazmak isterseniz, aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. İletişim Formu

c) Daha önce ÜDS/KPDS/YDS eğitimi verdiğimiz kurumların listesini görmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz: Referans Listesi

 

YDS ONLİNE EĞİTİM PROGRAMININ KAPSAMI

Gramer:

YDS Online Kursumuz sınavda karşınıza çıkacak en temel gramer konularını içerir ve bu konuları, ÖSYM’nin talep ettiği şekilde öğretir. İkinci aşamada ise verilen bilgilerin puana dönüştürülmesi için adayların soru çözüm becerilerini geliştirir. Bu amaçla, program boyunca soru bankalarından onlarca soru çözümü gerçekleştirilir.

Kelime:

Kelime eğitimi programda önemli bir yere sahiptir. ÖSYM’nin İngilizce baraj sınavlarındaki 27 yıllık tecrübemizle, kelime bilgisi zayıf ya da sınavın istediği kelimeleri hazinesinde bulundurmayan adayların, başarısızlığa mahkûm olduğunu biliriz. Ezberden uzak bir anlayışla hazırlanmış olan kelime çalışmaları, içerdiği keyifli alıştırmalarla kelime hazinesinin geliştirilmesini kolaylaştırır ve kelimelerin zihinde yer etmesini sağlar.

Paragraf:

YDS’nin %25’i sadece metin (paragraf) sorularından oluşur. Paragraf sorularını yapamayan bir aday, sınavı GEÇEMEZ! Bu nedenle, programın önemli bir bolümü paragraf sorularına ve bunların çözüm tekniklerine ayrılmıştır. Programda, diğer okuma-anlama sorularının (karşılıklı konuşma, paragraf tamamlama vs.) çözüm tekniklerine de, sınavdaki ağırlıkları oranında yer verilmektedir.

Sınav Stratejisi:

Çoktan seçmeli sınavlar sadece bilgi biriktirerek başarılamaz. Bu nedenle aday, edindiği bilgiyi sınavda nasıl kullanması gerektiğine dair eğitilmelidir. Aksi takdirde bilgisini beceriye dönüştüremez ve sınavda zaman ve puan kaybeder. Bu nedenle program; sürenin doğru yönetilmesi ile ilgili uyarılar, hatırlatmalar ve vaka çalışmaları ile zenginleştirilmiştir. (Unutmayınız; sınav stratejisi olmayan bir aday, cevabini, saatlerce düşünse bulamayacağı sorularla gereksiz yere boğuşur ve zamanını verimsiz kullanarak başarısını geciktirir.)

YDS Deneme Sınavları:

YDS Online Kursumuzun kapsamı içinde YDS Deneme Sınavları ve ayrıntılı çözümleri yer almaktadır. Ayrıca isteyen adaylara başka YDS deneme sınavları da gönderilmektedir.

SIK SORULAN SORULAR

Soru 1: Programı istediğim zaman izleyebilir miyim?
Cevap 1: YDS Online Kurs banttan yayın olup dersler önceden kaydedilmiştir. Bu sayede programı istediğiniz zaman ve istediğiniz yerden izleyebilirsiniz.

Soru 2: Teknik sorun çıkar ve dersleri izleyemezsem yardım alabilir miyim?
Cevap 2: YDS Online Kursta dersler normal video formatında kayda alınmıştır. Eğer bilgisayarınızda youtube ve benzeri videoları izleyebiliyorsanız, pekâlâ dersleri de izleyebilirsiniz. Hiçbir sorun çıkmaz. (Not: Herhangi bir sebeple yardıma ihtiyaç duyarsanız, teknikerimiz sizinle doğrudan irtibat kuracaktır.)

Soru 3: Program beni sınava hazırlar mı? Bütün eksiklerimi tamamlayabilir miyim?
Cevap 3: Adaylar YDS sınavının zorluğunu kabul ederek işe başlamalıdır. 1-2 aylık sürede YDS’nin kapsadığı bütün konuları derinlemesine çalışmak mümkün de değildir, gerekli de! Örneğin, aday elindeki sürenin çoğunu kelime ve temel gramer bilgisini geliştirmek için kullanabilir ve bu iki önemli alanda iyi bir birikim elde edebilir. Ancak paragraflara yeterince zaman ayırmazsa, adayın, paragraf sorularında asgari doğru cevap sayısına ulaşması hayal olur! Bu nedenle, YDS Online Kursumuz orta düzey İngilizce bilgisine sahip adaylara; sınavın en temel konularını, en sık sınadığı kelimeleri ve soru çözüm tekniklerini bir bütün olarak öğretmeyi amaçlar. Adayları tek bir konuda %100 başarı oranı yakalamaya değil, her soru türünden kendilerine yetecek, ideal doğru cevap sayısını bulmaya özendirir.

Soru 4: Program ne zamana kadar açık kalacak?
Cevap 4: YDS Online Kursumuz 2017 İlkbahar YDS sinavinin yapılacağı güne kadar açık kalacak, daha sonra yayından kaldırılacaktır.

Soru 5: Dersler canlı (real-time) olmadığına göre, takıldığımız soruları nasıl sorabiliriz?
Cevap 5: Sorusu olan adaylara mail yoluyla gerekli açıklamalar gönderilmektedir. Ancak YDS Online Kurs, online adayların soru sorma ihtiyaçları en aza indirgenerek hazırlanmıştır. Yüz yüze derslerden farklı olarak online çalışmalarda bu konu çok çok önemlidir. Zira online aday tek başınadır, vakti kıymetlidir ve çalışması soru işaretleriyle bölünmemelidir.

Soru 6: Derslerde işlenecek dosyaları nasıl edinebilirim? Ayrıca YDS Online Kursta sürenin konulara göre dağılımı nasıl olacak?
Cevap 6: YDS Online Kursta kullanılan bütün çalışma dosyaları adaylara kayıt esnasında, mail yoluyla gönderilmektedir. Kurs süresinin konulara göre dağılımında aşağıdaki oranlar (yüzdeler) dikkate alınmaktadır:

Gramer: % 35
Okuma – Anlama: % 35
Kelime: % 15
Deneme Sınavları ve Çözümleri: % 15

Soru 7: Eğer anlamadığım, çokça eksik olduğum bir konu ortaya çıkarsa, sizden nasıl yardım alabilirim?
Cevap 7: Herhangi bir konudaki, örneğin bağlaç ya da paragraf sorularındaki eksikliğiniz nedeniyle ilerlemekte zorlanırsanız, o konuyu derinlemesine anlamanızı sağlayacak ek dersler gönderebiliriz. Bu sayede, eksiğinizi rahatça kapatır ve o konu ya da soru türüyle ilgili temelinizi güçlendirebilirsiniz.

Soru 8: Bu kurs istediğim puanı elde etmeme yardımcı olur mu?
Cevap 8: YDS eğitimini vermek bizim vazifemizdir. ÖSYM İngilizce sınavlarındaki 27 yıllık tecrübemizle, bizler bu vazifeyi yerine getirmek için canla başla mücadele eder, ter dökeriz. Eğer aday da üstüne düsen vazifeleri (dersleri düzenli izlemek, ödev aksatmamak vs.) yerine getirirse, bu durumda puanını kesinlikle yükseltir. Bizler de bu esnada adaya yol gösterir, ona rehberlik ederiz. Adayın hangi konuyu, nasıl ve ne kadar çalışması gerektiğini gösteririz. Tıkandığı yerde ona destek olur, sorularını hızla cevaplar ve zaman kazanmasını sağlarız. Özetle, aday bizi görmez ama yanında hisseder.

Soru 9: Aldığım son puan 40. Kursunuz bu puanın 60’a çıkmasını sağlar mı? (Not: Puanlar örnek olarak verilmiştir!)
Cevap 9: YDS online kurslar, kısa bir süreye çokça özet bilgi ve çözüm tekniği sığdırmaya çalışır. Eğer temeliniz güçlü değilse, bazı konularda edindiğiniz yeni bilgileri ve teknikleri hemen sindiremeyebilirsiniz. Ancak, online programda dersleri tekrar edebilecek olmanız, eksiklerin kapanması ve soru çözüm tekniklerinin oturması için iyi bir fırsattır. Bu durumda, ortalama bir YDS adayının puanı düşmez, yükselir; önceden belirlenmiş hedeflere de daha rahat ulaşılır.

Soru 10: İstediğim puanı elde etmem kesin değilse, bademci.com’un kursuna (ya da bu garantiyi bana veremeyen herhangi bir başka kursa) niçin kaydolayım?
Cevap 10: Önce bir öğüt: Sizin gireceğiniz bir sınavda, bir başkasının sizin adınıza garanti vermesine şüpheyle yaklaşınız. En büyük garanti adayın kendi gayretidir, öğrenci tabiriyle ‘sınava asılmasıdır’. Ne yazık ki, öğüdümüze konu olan hata, ortalama bir YDS adayının en sık yaptığı hatalar arasındadır. Çünkü aday ‘geçerliliği olmayan bu garanti’yi alması durumunda, nasıl olsa başaracağını düşünerek adeta sadece sınav tarihini beklemeye başlar. Doğal olarak performansı düşer ve zamanını verimsiz bir şekilde kullanır. Böylece iş başka bir bahara kalır. Ancak tahmin edebileceğiniz nedenlerden ötürü, her defasında sil baştan yapmak zor ve eziyetli bir süreçtir. Doğrusu, kimseden garanti beklemeyip mevcut sürede elden gelen gayreti göstermek ve önceden yapılan hazırlıkların sayesinde sınava avantajlı girmektir. Aksi takdirde gelişme kaydedemez ve her sınav dönemine aynı yerden başlayıp kendinize olan güveninizi kaybedersiniz.

Soru 11: Programa nasıl kaydolabilirim?
Cevap 11: info@bademci.com adresine programa kaydolmak istediğinize dair mail gönderebilirsiniz. Ya da 0543 351 51 51 numaraya SMS ile mail adresinizi gönderebilir ve YDS Online Kursa kaydolmak istediğinizi belirtebilirsiniz.

Soru 12: Dersleri ne zaman izlemeye başlayabilirim?
Cevap 12: Kayıt işlemleriniz gün içinde tamamlanır ve şifreniz en kısa sürede mail adresinize gönderilir. Şifrenizi aldıktan sonra mail içindeki linke tıklayıp aynı gün dersleri izlemeye başlayabilirsiniz.

DERSLERİN İZLENEBİLMESİ İÇİN GEREKEN ASGARİ TEKNİK DONANIM VE BAZI UYARILAR

Dersleri izlemek için özel ve ücretli bir yazılım, donanım vs. gerekmemektedir. Ancak, sağlıklı bir ders takibi için aşağıdaki uyarıların dikkate alınmasında yarar vardır:

1- Ders programının çalışabilmesi için Flash yazılım desteği gereklidir. Eğer Flash yazılımınız yoksa, sistem bunu fark edip sizi uyaracak ve bu yazılımı internetten ücretsiz indirebilmeniz için size link verecektir. Bu, birkaç dakikalık bir işlemdir.

2- Derslerin kesintisiz izlenebilmesi için nispeten yüksek hızlı internet bağlantısı önerilir (örn: 8 megabit).

3- Eğer bir fatura dönemi içinde çokça download işlemi gerçekleştirmiş ve aylık internet kotanızı aşmış iseniz, internet hızınız düşer. Buna bağlı olarak dersleri izlerken, kopukluk ya da ekranda donma gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

4- Eğer internet bağlantınızı aynı anda bir başkası ile paylaşıyorsanız (yani aynı evde ya da işyerinde birden fazla kullanıcı tek bir internet bağlantısından yararlanıyorsa) dersleri izlerken kopukluk ya da ekranda donma gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

5- Ayrıca Türk Telekom altyapısında zaman zaman yaşanan sorunlar nedeniyle internette yavaşlama ve kesintiler oluşabilmektedir.

6- Madde 3, 4 ve 5 bademci.com sitesinden kaynaklanmayan, kullanıcı ya da kullanıcının bağlı olduğu internet altyapısı ile ilgili sorunlardır. Ancak Madde 3, 4 ve 5 dışında sorunlarla karşılaşırsanız, site içindeki İletişim Kutusu’nu kullanarak ya da acil durumlarda yine İletişim Kutusu’nda verilen telefon numaralarından bizleri arayarak, uyarıda bulunmanızı ve teknik desteğimizden yararlanmanızı rica ederiz.